FACEBOOK, INSTAGRAM & LINKEDIN

Sociala medier kommer i många olika former, en film gjord för Facebook är inte nödvändigtvis den bästa att publicera på LinkedIn. Det handlar om att veta vad man gör, till vem och varför. Först då skapas innehåll som fungerar för era syften, kanaler och kunder. Innehåll som väcker uppmärksamhet och som bygger ert varumärke! Vi skapar filmer till alla era kanaler, oavsett om det gäller Facebook, Instagram eller er egna Youtubekanal.

PRISER

Det bästa med film till sociala medier är att det är så anpassningsbart.
Vi hittar nivån tillsammans.

Kontakta oss för offert

SKAPAR INNEHÅLL, LÅNGSIKTIGT

Era sociala medier bygger ert varumärke, nu mer än kanske någonsin tidigare. Era kunder kan komma att se, höra och interagera med er via sociala medier mer och mer framöver. Men då behöver ni en genomarbetad plan och publicera nytt innehåll regelbundet, utan att bli tjatiga. Vi hjälper er att komma på idéer, förverkliga dom, publicera och hålla dom uppdaterade. Det är ett långsiktigt arbete som vi gärna genomför tillsammans med er.


Image

ABONNEMANG

Vi vet att det ibland kan vara svårt att göra filmer, så ofta som man önskar. Det är ett arbete som är tidskrävande och fodrar kunskap och erfarenhet. Därför finns våra filmabonnemang. När du tecknar abonnemang hos oss så får du ett fast antal filmer till fast kostnad. På så sätt vet du precis hur mycket årets filmer kommer att kosta, när dom ska publiceras och vad de kommer att innehålla. Tillsammans tar vi fram en plan för hela årets filmer och sen väljer ni själva hur involverade ni vill vara i produktionen.

Visste du att Youtube faktiskt är världens största sociala plattform.
Annonsering på Instagram ökar lavinartat
Alla vet vad Facebook är, och att man som företag i princip måste finnas där... och synas!
Film är bäst online! och på er hemsida, så klart.

BULKPRODUKTION

Ibland vill man inte låsa sig för ett helt år. Ibland är det bättre att fokusera fullt ut under ett tillfälle. Vi vet det, därför har vi tagit fram en ny tjänst som vi kallar för Bulkproduktion. Det går till så att vi under en dag producerar så mycket material som möjligt. Kanske är det tio stycken intervjuer som ska genomföras, till tio olika filmer. Istället för att göra dem en och en, då och då, så gör vi allihop under samma dag. Kanske tar vi en extra inspelningsdag för att filma klippbilder i er produktion eller på era tjänster. Kanske är ni flera företag som delar lokal, och vill att vi kommer och håller en inspelningsdag där ni får, säg, två timmar framför kameran var. Möjligheterna med bulkproduktionerna är nästan oändliga, kontakta oss med er idé så löser vi den på bästa sätt.

Goda Grannen
Det är väldigt roligt att arbeta med Trixster, de jobbar ytterst proffesionelt och resultatet är super bra. De har fullt engagemang med både hjärna & hjärta och i vårt fall väldigt angelägna om att vi skall lyckas. Jag kan varmt rekommendera Trixster och vet att vi kommer köpa mer tjänster från dom.
Bosse Örhwall, Goda Grannen
Image
Image
Image
Image