REKLAMFILM SOM GÖR SKILLNAD

Önskar ni att er nästa reklamfilm blir en upplevelse utöver det vanliga?
Vi skapar reklamfilmer från start till mål. Med kvicka, aktuella och smarta manus fångar vi känslan som just ert företag vill förmedla. Vi gör det med pricksäkerhet och, om ni så vill, humor, producerat med professionell utrustning och erfarna medarbetare på alla positioner i produktionen! Reklamfilmen kan inte bara användas till att marknadsföra ert företag och/eller en specifik produkt/tjänst. Ni kan även publicera den på nätet, ha med den under era företagspresentationer, säljmöten eller i er monter på mässor.


BÄTTRE OCH STARKARE MANUS

Vi vill lära känna er, se hur ni arbetar och var er värdegrund ligger. Bara när vi känner er kan vi arbeta fram ett starkt manus som stärker ert varumärke! Kanske har ni redan idéer men behöver hjälp att finslipa dom för att fånga er publik, era kunder. Vi arbetar gärna med humor i våra produktioner, men vi har även starka dokumentära produktioner i vårt bagage, och ser en speciell nytta i att kombinera dessa till något som både berör och underhåller.


Image

Olika versioner på olika plattformar

Youtube

Hela filmen

Instagram

~10 sekunder, vertikal video

Facebook

Sneak peak ~10 sekunder 
Samt hela filmen

Hemsida

Hela filmen
Samt en kortare version för konferenser etc.

EN FILM, FLERA VERSIONER

Varje film vi gör klipps i flera versioner för att passa alla era kanaler på bästa sätt. Kanske vill ni publicera en vinjett till filmen på Instagram stories, eller en kortare sneak peak på Facebook. Vi hjälper er att få ut det mesta ur varje film.

REFERENSMATERIAL

Vi kan tyvärr, av rättighetsskäl, inte publicera allting vi gör själva. Men om du kontaktar oss så visar vi gärna mer än vad du kan hitta här.
Och vi dricker gärna kaffe, kan finnas någon tepåse i skafferiet oxå, så har du vägarna förbi så är vår dörr, nästan alltid, öppen! Välkommen att prata film med oss.

TEKNIK I VÄRLDSKLASS

Du kunde antagligen inte bry dig mindre om vilken kamera vi filmar med, eller vilket märke våra ljusriggar har. Men vi vill ändå att du ska veta att vi använder teknik som är utformad för att få fram bästa resultat. Oavsett om det gäller drönare, kameror eller mikrofoner, så lägger vi stor vikt vid att välja just rätt produkt för rätt ändamål. Det är en sak att ha en drönare, en helt annan att kunna hantera den och, inte minst, följa dom lagar och regler som finns.

Goda Grannen
Det är väldigt roligt att arbeta med Trixster, de jobbar ytterst proffesionelt och resultatet är super bra. De har fullt engagemang med både hjärna & hjärta och i vårt fall väldigt angelägna om att vi skall lyckas. Jag kan varmt rekommendera Trixster och vet att vi kommer köpa mer tjänster från dom.
Bosse Örhwall, Goda Grannen
Image
Image
Image
Image