Live Streaming

Tjäna pengar på att livesända era matcher

 

Med över 10 års erfarenhet från TV sända idrottsevenemang har vi en gedigen kunskapsbas som syns i våra produktioner.
Under 2010 var vi bland annat huvudansvariga för samtliga livesändningar från Masters VM i Göteborg. En produktion med över 25´000 tittare. Våra produktioner betalar ofta sig självt för kunderna i form av reklamintäkter. Vi tar inga avgifter för att sända reklam under eventuella pauser och avbrott, utan alla reklamintäkter våra kunder kan skapa genom oss för att bekosta sin verksamhet ser vi som ytterst positivt. Så även om ni är en liten förening, kolla med era sponsorer innan ni avfärdar idén om livesända matcher.
Vi kan även leverera bildskärmar för att visa sändningen med repriser, grafik och reklam på arenan.

Kamera på rullställning

Delta var du än befinner dig

 

När det gäller konferenser eller företagsevent kan en livesändning faktiskt vara en besparing.
Med våra produktioner kan era leverantörer utomlands både se och faktiskt även delta i diskussionerna. Vi kan bädda in ljud och bild från alla olika chattklienter i sändningen. Samt visa hela sändningen på storbild i lokalen. Anställda kan stanna kvar på kontoret och jobba, samtidigt som dom följer utvecklingen på er konferens via vår webbsändning.
Har ni konfidentiella saker att diskutera kan vi sätta lösenord på sändningen, så att inga obehöriga kan titta.

Livesänd Ditt Event

 

Att livesända olika events är ganska nytt, men fördelarna är många. Vid produktlanseringar innebär en livesändning att ni kan nå fler kunder, det blir lättare att få ut informationen och kunderna hålls uppdaterade.
Ett välkänt företag baserat i Silicon valley livesänder ofta sina produktlanseringar via internet och får vid varje event enorma mängder tittare. Efter sändningen kan vi redigera ihop kortare sekvenser för vidare publicering på er hemsida och mail utskick e.t.c. Ett bröllop kan lyxas till med livesändning ifrån kyrkan, så att även gäster som inte har möjlighet att närvara personligen, kan följa med i ceremonin.