Filmproduktion

Reklamfilm som gör skillnad

 

Önskar ni att er nästa reklamfilm blir en upplevelse utöver det vanliga? Med våra reklamfilmer kommer ni kommer att göra intryck. Ni kommer bli sedda och höra. Och framförallt kommer ni att bli igenkända.

Enklare reklamfilmer för
mindre plånböcker

Har ni en produkt ni vill lansera, men inte budget för en stor reklamfilmsinspelning. Vi kan hjälpa er med en enklare film så att ni får ut ert budskap på marknaden ändå.

Trendsättande Reklamfilm
med Wow Känsla

Avancerade reklamfilmer från oss är nyskapande och trendsättande. Med kluriga manus och nytänkande teknikutnyttjande skapar vi en “wow” känsla.

Eventfilmer som bevarar känslan

 

Eventfilm är ett bra sätt att dokumentera fester och andra sociala tillställningar. Vi arbetar mycket med en såkallad Steadycam under events. Då får vi en rörlig kamera som kan hänga med överallt utan att bli skakig och “orolig”.

Vi arbetar mycket med att vara så osynliga som möjligt under filmningen, delvis för att inte störa stämningen, men även för att få så naturliga bilder som möjligt.

Instruktionsfilmer som är lättare att förstå

 

Instruktionsfilmer behöver inte vara tråkiga. Faktum är att många instruktions och informationsfilmer är kul att titta på. Det finns matlagningsprogram, inredningsprogram, byggprogram m.m. Alla är en form av informations och instruktionsfilmer.
Vi arbetar hårt för att göra även dom tråkigaste ämnen intressanta för tittaren. För en intresserad tittare tar in mer information och har lättare att komma ihåg filmens budskap.

Instruera era kunder med en film

Film är i många fall ett överlägset sätt att förklara saker, om det så gäller byggråd eller säkerhetsvarningar. Så när instruktionsfoldern inte längre räcker till, ta en titt på våra filmer.

Instruera era anställda med film

Att förklara företagets arbetssätt, säkerhetstänk och maskiner genom film kan vara en stor tidsbesparing om det ofta kommer ny personal till ert företag.

Animationer

 

 

Animerade filmer kan väcka känslor som annars är svåra att förmedla, vi hjälper er att ta fram ett koncept som passar ert företag/organisation och jobbar självständigt eller tillsammans med er under hela processen från idé till leverans av färdig film.

Ett exempel på animerad film från oss kan ses här.